komepiuta-toe faaleleia-london

E ala i-pu mamanu i maualuga saoasaoa PCB

E ala i-pu mamanu i maualuga saoasaoa PCB

 

I le saoasaoa maualuga PCB mamanu, o le pu e foliga mai faigofie e masani ona aumaia aafiaga leaga tele i le mamanu matagaluega.Through-hole (VIA) o se tasi o vaega sili ona taua olaupapa PCB multilayer, ma o le tau o le viliina masani e 30% i le 40% o le tau o le laupapa PCB.I se faaupuga faigofie, o pu uma i totonu o se PCB e mafai ona taʻua o se puʻu.

Mai le vaaiga o galuega, e mafai ona vaevaeina pu i ni ituaiga se lua: o le tasi e faʻaaogaina mo le fesoʻotaʻiga eletise i le va o laulau, o le isi e faʻaaogaina mo le faʻaogaina o masini poʻo le faʻatulagaina.I le tulaga o faiga faatekonolosi, o nei pu e masani ona vaevaeina i ni vaega se tolu, e taua o tauaso e ala, cand through via.

https://www.pcb-key.com/blind-buried-vias-pcb/

Ina ia faʻaitiitia le aʻafiaga leaga e mafua mai i le parasitic effect o le pore, o vaega nei e mafai ona faia i le mamao e mafai ai i le mamanu:

Mafaufau i le tau ma le faʻailoga lelei, e filifilia se pu lapopoa talafeagai.Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le 6-10 layer memory module PCB design, e sili atu le filifilia o se pu 10/20mil (pu/pad).Mo nisi laupapa laʻititi laʻititi maualuga, e mafai foi ona e taumafai e faʻaaoga le 8/18mil pu.Faatasi ai ma tekinolosi o loʻo i ai nei, e faigata ona faʻaogaina ni faʻaoga laiti.Mo le sapalai eletise poʻo le pu uaea eleele e mafai ona manatu e faʻaaoga se tele tele, e faʻaitiitia ai le impedance.

Mai le fua fa'atatau e lua o lo'o talanoaina i luga, e mafai ona fa'ai'u ai o le fa'aogaina o se laupapa PCB thinner e aoga i le fa'aitiitia o fa'amaufa'ailoga e lua o le pore.

O pine o le eletise ma le eleele e tatau ona vili lata ane.O le puupuu o le taʻitaʻia i le va o pine ma pu, o le sili atu lea, aua o le a latou taʻitaʻia ai le faʻateleina o le inductance.I le taimi lava e tasi, o le eletise ma le eleele e tatau ona mafiafia e mafai ai ona faʻaitiitia le faʻalavelave.

O le uaea faailo i luga o lelaupapa PCB maualuga-saosaoae le tatau ona suia laulau i le tele e mafai ai, o lona uiga, ia faʻaitiitia pu e le manaʻomia.

5G fa'aoso maualuga televave feso'ota'iga PCB

O nisi pu fa'alalo e tu'u i tafatafa o pu i le fa'ailoga fa'ailoga e maua ai se matasele vavalalata mo le fa'ailoga.E mafai fo'i ona e tu'uina ni pu fa'aopoopo i luga ole laigalaupapa PCB.Ioe, e tatau ona e fetuutuunai i lau mamanu.O le fa'ata'ita'iga i totonu o le pu o lo'o talanoaina i luga o lo'o i ai pads i vaega ta'itasi.O nisi taimi, e mafai ona tatou faʻaititia pe aveese foʻi pads i nisi o laulau.

Aemaise lava i le tulaga o le tele o pore density, e mafai ona oʻo atu ai i le faʻavaeina o se tootoo malepelepe i le faʻapipiʻi apamemea o le vaeluaga o le vaeluaga.Ina ia foia lenei faafitauli, i le faaopoopo atu i le siitia o le tulaga o le pore, e mafai foi ona tatou mafaufau e faaitiitia le tele o le solder pad i le apamemea.

Fa'afefea ona fa'aoga i luga o pu: E ala i le su'esu'ega o lo'o i luga o uiga fa'ama'i o luga o pu, e mafai ona tatou iloa i totonumaualuga-saosaoa PCBmamanu, o le fa'aogaina le sa'o faigofie o luga o pu e masani ona aumaia ai a'afiaga leaga tele i le mamanu matagaluega.


Taimi meli: Aukuso-19-2022