computer-repair-london

Totogi fa'aitulagi tufatufaga PCB laupapa

Ua fausia e Saina se filifili faʻamatalaga faʻaeletoroni faʻaeletoroni faʻapitoa, ma o loʻo i ai le tulaga lelei o le gaosiga e pei o le lautele o maketi manaʻomia i totonu o le atunuʻu, tau o tagata faigaluega ma faiga faʻavae tupe teufaafaigaluega, e tosina mai ai le tele o pisinisi tetele mai fafo e faʻafeiloaʻi a latou gaosiga i le atunuʻu Saina.Ona o le maualuga o alamanuia i lalo ma tulaga lelei tulaga, o le Pearl River Delta ma Yangtze River Delta ua avea ma vaega autu o le gaosiga o PCB i Saina.Ae ui i lea, i tausaga talu ai nei, faatasi ai ma le siitia o le tau o tagata faigaluega i le gataifale, o nisi o pisinisi PCB na amata ona siitia atu lo latou gafatia gaosiga i le ogatotonu ma sisifo, aemaise lava le gaosiga o le PCB i fusi tau tamaoaiga ma pisinisi e pei o Jiangxi, Hunan ma Hubei. ose tuputupu ae vave.

I le avea ai o se vaega taua e faʻalautele mai taulaga i le gataifale i le ogatotonu, o le Itumalo o Jiangxi ei ai tulaga tulaga ese faʻafanua ma punaoa vai.E le gata i lea, o malo faʻapitonuʻu e faʻamalosia malosi le tosina atu o tupe faʻaalu e fesoʻotaʻi ma pisinisi faʻamatalaga faʻaeletoroni, ma faasolosolo malie ona avea ma nofoaga autu fesiitaiga o pisinisi PCB i taulaga i le gataifale.O loʻo faʻamoemoeina i le lumanaʻi, o le Pearl River Delta ma Yangtze River Delta o le a tumau pea le tulaga maualuga o le PCB board ma faʻaauau pea ona atiaʻe agai i luga o oloa maualuga ma oloa faʻaopoopo maualuga;Ona o le toe faʻaleleia o pisinisi PCB, o le itulagi tutotonu ma sisifo ua faasolosolo malie ona avea ma faavae gaosiga taua o le laupapa PCB a Saina.

O le a le avanoa o le lumanaʻi manuia i le gaosiga PCB?

I le 2019, o le aofaʻi o galuega a le PCB board sa US $61.34 piliona (faʻamatalaga mai le prismark).E ui ina aʻafia i le faʻamaʻi i le 2020, faʻauluina e le 5g ma le gaosiga atamai, o le PCB board na faʻatumauina le malosi o le toe faʻaleleia, ma o poloaiga a le tele o falegaosimea na faʻatulagaina ia Mati ma Aperila o le 2021. E tusa ai ma faʻamaumauga muamua, o le tau o le gaosiga o le lalolagi o PCB. o loʻo faʻamoemoe e sili atu i le US $ 70 piliona i le 2020. I lalo o se tulaga lelei, o le a sili atu i lenei fuainumera i le 2021.

O le tele o atinaʻe, e pei o Sichuan Shenya electronics, lea ua nofoia mo le tele o tausaga, e mafai ona vave suia le pisinisi Initaneti ma saili malosi le atinaʻe faʻavae e faʻavae i luga o le faavae mautu o loʻo iai.
Faʻavae i luga o le manaʻoga o le maketi faʻatau, o le a avea ma sini taua e sosoo ai mo tagata gaosi oloa i le alamanuia e taʻimua i le ausiaina o le maualuga o le gaosiga ma le maualuga o le gaosiga aʻo amanaia le gaosiga lanu meamata, faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o faʻamaʻi, ma tau pulea.I lalo o le talaaga o avanoa eseese ma luitau o loo feagai ma le alamanuia, o le a le lumanaʻi manuia avanoa o PCB gaosiga alamanuia?
O ituaiga uma o leo mai le alamanuia e tele lava ina taula'i i le itu lea: pulega faakomepiuta ma fau fale kemisi atamai.

Ina ia iloa le fausiaina atamai, e tatau ona tatou suʻesuʻe pea ma faʻataʻitaʻi.

Tuʻu i luma le "tuufaatasiga loloto o tekinolosi faʻamatalaga ma gaosiga faʻavaomalo" fuafuaga a le Iunaite Setete i le 2008;Na tuʻuina atu e Siamani le fuafuaga faʻataʻatia o le "pisinisi 4.0" ma fautuaina le gaosiga atamai ma le fale gaosi oloa.O nei mea uma o lona uiga o se taamilosaga fou o suiga faʻasaienisi ma tekinolosi faʻavaomalo ma suiga tau pisinisi o loʻo tulaʻi mai, lea e tatau ona i ai se aafiaga loloto i le gaosiga o gaosiga i le lalolagi atoa.
"O le faalauiloaina o le gaosiga o le atamai o le itu autu lea o le" faia i Saina 2025 ", o se fuafuaga fuafuaina e faatino ai le loloto tuufaatasia o alamanuia ma informatization, ma le ki mo le alamanuia gaosiga e tausisia ai le tulaga o le atinae o le lalolagi ma iloa le suiga ma le faaleleia.O le falegaosimea atamai o se faʻagasologa o gaosiga, faiga ma faiga faʻavae e faʻavae i luga o le loloto o le tuʻufaʻatasia o le augatupulaga fou o faʻamatalaga tekonolosi e pei o le Initaneti o mea, faʻamatalaga tetele ma le faʻaogaina o ao faʻatasi ai ma tekinolosi gaosiga faʻapitoa e pei o robots, lea e taʻavale i soʻotaga uma o gaioiga gaosiga. e pei o le mamanu, gaosiga, pulega ma le tautua, ma ei ai galuega o le manatu o le tagata lava ia, faia o filifiliga a le tagata lava ia ma le faʻatinoina o le tagata lava ia.“—— Wang Shuqiang (faatonusili o le fale gaosimea atamai Research Institute)


Taimi meli: Mati-09-2022